ukus-srbije-broj-jedan-9

Poslednje nedelje avgusta održava se Međunarodni sajam šljiva u Osečini. Pored mnogobrojnih individualnih proizvođača iz cele Srbije, predstavljaju se i domaće i strane firme koje se bave proizvodnjom pre svega šljiva i proizvoda od šljiva.

Takođe, sajam okuplja i firme koje proizvode i prodaju opremu neophodnu za sadnju, uzgajanje, održavanje, sušenje, pakovanje i ambalažiranje šljiva.

Plemić Komerc je prisutan od prvog Sajma sa svojim proizvodima. Svake godine zauzimamo sve veći štand za prezentaciju proizvoda jer nam je paleta sve veća, a poslovni saradnici sve brojniji.

Naši proizvodi se, između ostalog, prodaju u najvećem trgovinskom lancu na Balkanu „Delta Holding“, ali i u poznatim lokalnim prodavnicama zdrave hrane kao npr. Biošpajz.

Pored šljive koju prodajemo u rinfuzu ali i u modernim pakovanjima od 200 gr (sa i BEZ koštice), na Sajmu ćemo izložiti i ostale proizvode iz naše palete: sušena borovnica, jezgro koštice šljiva i kajsija, kandirana brusnica, rakija „viljamovka“, suvi vrganj, crna truba, seme suncokreta i bundeva i još mnogo toga …

Kao što možete videti, Plemić Komerc DOO ima bogatu paletu proizvoda koju uskoro proširujemo novim.

Pozivamo vas da nas posetite na ovom jubilarnom petom međunarodnom sajmu šljiva u Osečini poslednjeg vikenda u avgustu. Dođite da se družimo uz degustaciju zdrave hrane i pića iz zapadne Srbije !

Nepečeno seme bundeve

Gde mogu da kupim artikle koje proizvodi Plemić Komerc?
Pogledajte ovde