Plakat 30g cir

PD „Plemić-komerc“ doo u maju ove godine napunio je 30 godina poslovanja.

U mesecu junu ove godine otpočeli smo poslovnu saradnju sa hotelom „Moskva“ u Beogradu. Gostima ovog hotela postao je dostupan naš proizvod „castvo šljiva“.

Početkom meseca jula vlasnik API banke bio je gost vlasnika Plemić komerca. Vođeni su razgovori o strateškom partnerstvu, a kao rezultat ovog sastanka stiglo je pismo o namerama gde su potencijalni partneri iz Rusije pokazali veliko interesovanje za otpočinjanjem proizvodnje u Osečini za potrebe tržišta Ruske Federacije!

Krajem avgusta meseca ove godine očekujemo potpisivanje ugovora sa partnerima iz Hamburga na temu izvoza tartufa na tržište EU. Plemić komerc će konkurisati kod nadležnog Ministarstva za dozvolu za otkup belih tartufa koji stižu u oktobru mesecu za kada planiramo otpočinjanje ovog perspektivnog izvoznog posla!

U periodu od 30.08.2019. godine do 01.09.2019. godine u Osečini se održava XIV Sajam šljiva na kome će Plemić komerc doo nastupiti kao i na prethodnim manifestacijama. Prošle godine na ovoj manifestaciji dobili smo nagradu „najlepše uređen štand“ !

Gde mogu da kupim artikle koje proizvodi Plemić Komerc?
Pogledajte ovde