Na slici: Vlasnici i zaposleni u Plemić Komerc sa Predsednikom Opštine Osečina Nenadom Stevanovićem

Na velikom konkursu trgovinske kompanije DIS „Ukusi Srbije – I mi ukus za trku imamo“ naša kompanija je osvojila prvo mesto sa proizvodom SUVOM ŠLJIVOM, tj. naš proizvod je postao PRVI UKUS SRBIJE.

U DIS hipermarketu u Beogradu 26. oktobra proglašeni su pobednici DIS-ovog konkursa. Na konkursu inspirisanom akcijom „Kupuj domaće u domaćoj trgovini“ čiju finalnu fazu predstavlja promovisanje robne marke „Ukusi Srbije“ učestvovalo je 59 malih proizvođača prehrambenih proizvoda baziranih na tradicionalnim srpskim ukusima i proizvedenih isključivo od sastojaka iz domaće proizvodnje.

Birajući između 11 proizvoda nastalih po tradicionalnoj recepturi, četvoročlani stručni žiri pomognut glasom kupaca koji su učestvovali u degustaciji proizvoda, najboljim proizvodom u velikom finalu proglasio je naš proizvod – suvu šljivu kompanije „Plemić-Komerc“ iz Osečine.

Naša kompanija „Plemić Komerc“ nagrađena je novčanom nagradom u iznosu od 500.000 dinara i besplatnom marketinškom kampanjom u maloprodajnom lancu DIS-a, a opštini Osečina, predlagaču prvoplasiranog proizvoda, DIS je darovao 10 računara za potrebe Osnovneškole.

„Nama je najvažnije da je proizvod vrhunskog kvaliteta, napravljen isključivo od domaćih sirovina u domaćim fabrikama po tradicionalnoj recepturi. To moraju da budu pravi Ukusi Srbije“, kaže Ivan Šuleić, direktor marketinga DIS-a. Prema njegovim rečima, Ukusi Srbije treba da postignu dve stvari, da potrošačima obezbede najbolje iz srpske tradicije spremanja hrane ali i da osiguraju da svaki dinar ostane u Srbiji. „Krajnje je vreme bilo da počnemo da mislimo kako trošimo svoj novac, zato je DIS početkom godine pokrenuo veliku akciju „Kupuj domaće u domaćoj trgovini“ jer samo pametnom potrošnjom novca nama može biti bolje na duge staze. Ukusi Srbije su deo te akcije“, precizirao je Šuleić i dodao da zahvaljujući kvalitetu proizvoda iz kategorije “Ukusi Srbije” već postoje ponude za njihov izvoz na više inostranih tržišta.

Gde mogu da kupim artikle koje proizvodi Plemić Komerc?
Pogledajte ovde